Nieuws van LiloTaart
Weer gewonnen!
Ook dit jaar heb ik weer aan de grote taartenwedstrijd van de Taart & Trends beurs 2012 meegedaan. De taart die hiernaast is te zien, is geinspireerd op de Spaanse Flamengo dans. Wat de combinatie van smaak en uiterlijk betreft ben ik maar liefst 2e geworden in de categorie Goud, de hoogst haalbare categorie. Verder is deze taart beoordeeld met de prijs voor mooiste taart.
Kijk bij de workshops indien u dit ook wilt kunnen. Ik leer het u graag.

Workshops
De nieuwe agenda tot eind 2012 staat weer online, kijk snel of er wat voor je bij zit, bv de veelgezochte workshop Topsy Turvy.
Kijk onderaan de pagina voor de complete lijst of klik hier.

De Taarten Agenda 2013 is nu te koop!
Ook dit jaar heb ik, net als in de agenda's van 2011 en 2012, een paar howto's voor mijn rekening mogen nemen. De agenda is dus ook hier bij Lilo Taart weer te verkrijgen voor euro 13,95 (verzendkosten 1,95 euro). Stuur me een mailtje (info@lilotaart.nl) voor meer informatie.
cc


Opleiding
In december 2011 en januari 2012 heb ik me bezig gehouden met een masterclass van de geweldige Colette Peters uit Amerika (link)
cc
en het behalen van de PME diploma's Sugar Flowers en Royal Icing. Er zijn vele uurtjes gaan zitten in de eindwerkstukken.
cc


Agenda workshops
Mijn laatste creatie
Flamengo
Flamengo Waaier
Wedstrijden
1e prijs Bruidstaarten Wedstrijd Mjam!Taart
Samen met Carina Piree hebben ik een mooie bruidstaart gemaakt voor deze wedstrijd. Tot onze vreugde hebben we de eerste plaats gehaald! Nieuwsbrief mjamtaart) Nu gaan we ons toeleggen op de duo-wedstrijd voor Taart en Trends 2012.
cc


Foodprinter

Lilo Taart heeft ook beschikking over een foodprinter. Prijs voor A4 frosty sheet (document aangeleverd in pdf, A4) is 6 euro, excl. verzenden. Bewerking voor schildjes voor cc's is ook mogelijk. Stuur een mailtje voor een offerte. info@lilotaart.nl .

Wie is LiloTaart
Hai, ik ben Lieselotte van LiloTaart. Al van kinds af aan ben ik graag in de keuken bezig met het maken van cake, koekjes, taart en ander gebak. De laatste jaren ben ik ook bezig met het decoreren van taarten, meestal met marsepein en fondant. Mijn interesse gaat vooral uit naar het maken van bloemen en boeketjes van flowerpaste (soort van fijne suiker"klei") of het boetseren van bloemenelfjes en andere figuurtjes van fondant. Daarnaast blijft het decoreren van een speciale feesttaart of een kleurige kindertaart natuurlijk ook leuk! Aangezien ik niet alle taarten zelf kan opeten ben ik blij dat ik regelmatig een taartje mag maken voor familie, vrienden, bekenden en anderen. En sinds begin oktober 2008 geef ik workshops voor zowel volwassenen als voor kinderen. Bij deze laatste groep meestal in de vorm van een kinderfeest. De workshops voor volwassenen vinden bij mij thuis aan de keukentafel plaats.
Hierbij nodig ik u uit om een kijkje te nemen op deze site of om u in te schrijven bij een van mijn workshops.
** Lieselotte **
Skip Navigation LinksHome