Nieuws van LiloTaart
Winnaar Taart & Trends 2014 Taarten wedstrijd
Ook dit jaar heb ik weer aan de grote taartenwedstrijd van de Taart & Trends beurs 2014 meegedaan. Het thema: Oriental Sweetness. De taart die hiernaast is te zien, is geinspireerd op een Japanse Kimono. Deze taart heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie "Eetbare taarten".


De Taarten Agenda 2015 is nu te koop!
Ook dit jaar heb ik, net als in de agenda's van 2011, 2012 en 2014 weer hard gewerkt voor de Taarten Agenda. Dit jaar zijn alle How To's, inclusief de foto's door mij gemaakt. De taartenagenda is een uitgave van BacktoBasix BV en GoDutchDesign en te vinden in tijdschriftenhandel en warenhuis. De agenda is natuurlijk ook bij LiloTaart te verkrijgen voor euro 14,99 (verzendkosten 3,50 euro). Indien u belangstelling heeft kunt u mij een mail sturen: info@lilotaart.nl.
cc


Foodprinter

Lilo Taart heeft ook beschikking over een foodprinter. Prijs voor A4 frosty sheet (document aangeleverd in pdf, A4) is 6 euro, excl. verzenden. Bewerking voor schildjes voor cc's is ook mogelijk. Stuur een mailtje voor een offerte. info@lilotaart.nl .

Agenda workshops
Workshop Datum
Vrijgezellen workshop boltaartjes
Wens-workshop
Klik voor meer informatie naar de pagina Workshops.
Mijn laatste creatie
Kimono met pauw
Wedstrijden
1e prijs Groepsproject wedstrijd Taart & Trends 2014
Carina Piree (Taartwerk) en ik hebben samen de 1e prijs gewonnen voor een taart bij het groepsproject in het thema "Oriental Sweetness".
cc


Wie is LiloTaart
Hai, ik ben Lieselotte van LiloTaart. Al van kinds af aan ben ik graag in de keuken bezig met het maken van cake, koekjes, taart en ander gebak. Sinds oktober 2008 geef ik onder de naam LiloTaart zeer regelmatig workshops in het decoreren van taarten. Verder vindt u mijn How To's in de verschillende jaargangen van de Taartenagenda en geef ik elk jaar demonstraties op de beurs Taart en Trends. Hierbij nodig ik u uit om een kijkje te nemen op deze site of om u in te schrijven bij een van mijn workshops.
** Lieselotte **
Skip Navigation LinksHome