Wedstrijd Beurs Taart & Trends 2008
Ik heb met mijn inzending "Tulpen op de Vensterbank" in het kader van het thema van de beurs "Hollands Glorie" de eerste prijs gewonnen in de categorie "eenpersoonsgebak".
kapsel2
kapsel2
Ik ben erg blij met mijn prijzen en mijn "Duim"! Met mijn inzending "Stapeltaart met Tulpenboeket" heb ik de 15e plaats behaald in de B categorie.
kapsel2
Het certificaat:
kapsel2
Wedstrijd Taart & Trends 2007
In oktober 2007 heb ik mee gedaan aan de taartenwedstrijd van Taart en Trends. Bij deze wedstrijd die in het teken van het thema "Terug naar de Middeleeuwen" stond,
kapsel2
kapsel2
werd door een zeer deskundige jury gekeken naar zowel de decoratie als de smaak van de taart. Ik was dus heel blij met het resultaat dat ik behaalde met mijn inzending "Excalibur", n.l. de vierde plaats in de B-categorie.
Wedstrijden I Love Cake 2008
Tijdens de Taart decoratie beurs "I love Cake" in Ahoy in mei 2008 werd ook een Taartwedstrijd georganiseerd.
kapsel2
Bij deze taartwedstrijd werden de inzendingen niet op smaak beoordeeld.
kapsel2
Vandaar dat ik meegedaan heb met twee dummie-taarten in de categorien "dames 12+" en "mannen 12+", met de inzendingen "BlingBling" en "EK 2008". Met mijn EK-taart heb ik de Originaliteits prijs behaald. Met BlingBling de 9e plaats.
Wedstrijd Life & Cooking
Op 13 januari 2008 heb ik meegedaan aan de Taartenwedstrijd van het RTL 4 programma Life & Cooking van Carlo en Irene.
kapsel2
Deze wedstrijd werd gehouden ter ere van de 300ste uitzending van het programma. Het was een hele leuke ervaring om eens mee te maken hoe het er in de studio aan toe gaat. Helaas heb ik niet gewonnen, maar mijn taart is wel heel mooi in beeld geweest!
kapsel2
kapsel2
Skip Navigation LinksHome > Wedstrijden