Workshops
 • Wens-workshop
 • Vrijgezellen workshop boltaartjes
 • Datum
  cupcakes  Begin
  Duur ongeveer 2 1/2 uur
  Prijs 35 euro p.p.
  Beschrijving:
  Voor groepjes van 6 tot 8 personen. Speciaal voor vrijgezellen-feestjes is er nu ook een aparte workshop. Na een ontvangst met cupcakes, koffie/thee en een korte uitleg gaan we aan de slag! Behalve de bruid-to-be maken alle gasten een boltaartje van 12 cm doorsnede. De bruid mag een klein stapel-bruidstaartje maken van twee lagen. Daarnaast leerst de hele groep een roos van marsepein maken, die eventueel als decoratie op het taartje gebruikt kan worden. Alle taartjes gaan na afloop leuk verpakt mee naar huis. Stuur uw aanvraag naar info@lilotaart.nl en ik stuur u een offerte.
  roos
  boltaartje
  Datum
  petit fours  Begin
  Duur
  Prijs aanvraag
  Beschrijving:
  Voor groepjes van 2 tot 6 personen. Staat de workshop van uw keuze niet op de site? Wilt u een speciale techniek aanleren of verbeteren (denk bv aan boetseren, puzzelen of het maken van een stapeltaart) ? Wilt u leren hoe u uw eigen bruidstaart kunt maken? Of kunt u op de aangegeven data voor de geplande workshops niet? Dan kunt u uw wensworkshop kenbaar maken via info@lilotaart.nl en ik stuur u een offerte.
  spiderman
  bruidstaart
  Inschrijven voor een workshop
  Indien u interesse heeft voor een van deze workshops, dan kunt u een mail sturen naar workshops@lilotaart.nl onder vermelding van:
  naam van de workshop die u wenst te volgen, inclusief datum
  uw naam
  uw adres

  Ik stuur u zo spoedig mogelijk na ontvangst van deze gegevens bericht ter bevestiging.

  Skip Navigation LinksHome > Workshops